VEČE EU KINEMATOGRAFIJE: PRIČA O DI-DŽEJU

Sjutra 26.04.2022.godine u EU Kutku (prostorije preko puta gradske Gasulhane) biće organizovano veče evropske kinematografije u 17 časova, ljubitelji kinematografije će moći da uživaju u Luksemburško-egipatskom filmu “Sawah”. U filmu se pojavljuje momak koji je bio spreman da se bori protiv najboljih na svijetu. Ali ovaj di-džej nije očekivao da će mu autobuska stanica prevrnuti cio život u stranu.

VEČE EU KINEMATOGRAFIJE: PRIČA O DI-DŽEJU

Eu kutak veče evropske kinematografije u utorak. Reprodukcija filma „Sawah“ realizuje se u sklopu projekta „EU info kutak na sjeveru Crne Gore” koji realizuje NVO Multimedijal Montenego u saradnji sa NVO Sjeverna zemlja.

Cilj projekta je podizanje svijesti o postojanju aktivnosti i usluga EU info kutka u Bijelom Polju i uspostavljanje istog kao mjesta za dijalog i debate. Kao i razmjenu kulturnih, političkih i društvenih stavova među stručnjacima, akademcima, novinarima i mladima na različite teme od društvenog značaja. Projekat „EU info kutak na sjeveru Crne Gore“ u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE. Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO). U partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES). NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža. U saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija.

VEČE EU KINEMATOGRAFIJE: PRIČA O DI-DŽEJU

 Evropska unija u Crnoj Gori