RAIČEVIĆ: BITNO JE DA OD NAŠE PRELIJEPE ZEMLJE NAPRAVIMO DIVNU PRIČU

RAIČEVIĆ: BITNO JE DA OD NAŠE PRELIJEPE ZEMLJE NAPRAVIMO DIVNU PRIČU

Anđela Raičević, članica je Savjeta mladih za EU.

“Voljela bih da se na neki način razvije svijest o našoj životnoj sredini. O tome koliko je bitno, da mi kao pojedinci, odnosno koliki mi uticaj imamo na životnu sredinu.

Da je potrebno da je čuvamo, jer ne ostaje ona samo nama, već ona ostaje i našim generacijama iza nas, našoj djeci. Takođe, voljela bih da na neki način, putem ove edukacije, proširimo svijest o tome koliko je bitno da budemo jedno, koliko je bitno da stavimo po strani sve naše podjele, bilo da se radi o političkim, vjerskim ili bilo kojim drugim podjelama, bitno je da budemo jedno i da pokušamo da od ove naše prelijepe zemlje napravimo jednu divnu priču. Jer upravo ono što mi sad napravimo ostaće našoj djeci”, kazala je Anđela Raičević, članoca Tima za Evropu.

RAIČEVIĆ: BITNO JE DA OD NAŠE PRELIJEPE ZEMLJE NAPRAVIMO DIVNU PRIČU

Projekat „Evropski kutak“ realizuje NVO Multimedijal Montenegro, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“. Projekat sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mrežom, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska komisija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, a kofinansira ga Ministarstvo javne uprave.Evropska unija u Crnoj Gori.