NAJAVA: JAVNA TRIBINA NA TEMU ARGUMENTI ZA EU

NVO MMNE u sklopu projekta EU Kutak na sjeveru Crne Gore u utorak 26. Aprila sa početkom u 14:00h organizuje  javnu tribinu na temu “Argumenti za Crnu Goru u Evropi”.

Kroz ovaj interaktivni događaj želimo da čujemo mišljenje mladih, njihove stavove vezane za proces pristupanja I benefite prilikom punopravnog članstva Crne Gore u  EU.

Događaj je javan, otvoren za predstavnike medija, profesore, donosioce odluka I učenike, ciljna grupa događaja su mladi, učenici srednjih škola sa sjevera Crne Gore.

Facilitatori događaja su Velibor Karličić – Direktor Srednje elektro-ekonomske škole, Jasmina Međedović – Direktorica Gimnazije Miloje Dobrašinović, Ljiljana Folić – Profesorica u Srednjoj stučnoj školi. Specijalni gost događaja je regionalna Pop-Rock muzička zvijezda Isak Šabanović.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese eukutak.me@gmail.com

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE.

Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori .