JAVNI POZIV: BESPLATNA OBUKA ZA IZRADU BIZNIS PLANA

Pozivamo sve zainteresovane osobe na trodnevnu stručnu edukaciju za razvoj biznis ideja i izradu biznis plana sa kojim kandidati mogu aplicirati na javne pozive Investicionog razvojnog fonda i bespovratna sredstva kod Opštine Bijelo Polje i drugih domaćih i stranih donatora.
Ekspert angažovan za potrebe ove edukacije je Dževad Mekić diplomirani ekonomista, stručnjak za biznis ideje i šef regionalne kancerarije IRF-a.

Obuka će biti održana 4, 5. i 6. jula, od 18 h do 20 h, u prostorijama EU kutka u okviru implementacije projekta „NEET need us“ koji realizuje NVO Multimedijal Montenegro.
Ukoliko ste nezaposleni i starosti između 18 i 30 godina, a razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa ili jednostavno želite steći nova znanja i vještine ovo je idealna prilika za vas.

Ovom obukom polaznici će razviti dobru potporu pri budućem zapošljavanju ili samozapošljavanju, razviće dodatno svoje preduzetničke vještine i moći će da konkurišu na javnim pozivima za dodjelu kreditnih sredstava ili bespovratnih sredstava za pokretanje biznisa ili samozapošljavanje. Zatim naučiće proces i metodologiju izrade poslovnog plana, projekcije prihoda i rashoda poslovne ideje za određeni vremenski period, kako doći do saznanja o isplativosti poslovne ideje.

U toku edukacije koju će održati predavač iz IRF-a (Investiciono razvojnog fonda) akcenat će biti na razvoju biznis ideje, na razvoju biznis plana i kao krajnji produkt imaćete razvijen biznis plan u odgovarajućoj aplikativnoj formi.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane starosne dobi između 18 i 30 godina.
Svi zainteresovani za prisustvo edukaciji potrebno je da se prijave putem telefona ili e-maila (mob: 068 822 002; e-mail: office.mmne@gmail.com), zbog ograničenog broja mjesta.