ISAK ODUŠEVIO KOLAŠINCE KONCERTOM POVODOM DANA EVROPE

ISAK ODUŠEVIO KOLAŠINCE KONCERTOM POVODOM DANA EVROPE

Veliki broj građana Kolašina, domaćih I stranih turista okupio se na koncertu pop rock zvijezde Isaka Šabanovića koji je cijelih dva sata nizao muzičke hitove EX-Yu prostora. Atmosfera tokom koncerta bila je puna pozitivne energije, a posjetioci su se prepustili ritmu i uživali u muzici Isaka i njegovog benda.

Koncert je organizovan u okviru proslave #DanEvrope2024 , NVO Multimedijal Montenegro kroz projekat EU Kutak u saradnji sa opštinom Kolašin, Evropskom delegacjom, Evropskom kućom i Ministarstvom Evropskih poslocva poklonila je Koncert građanima sjevera Crne Gore, saopštili su iz ove NVO.

„Prvi put sam nastupao u Kolašinu i bilo mi je zadovoljstvo, ovom prilikom zahvalio bi se Nevladinoj organizaciji Multimedijal Montenegro i opštini Kolašin na prilici da budem dio ove divne manifestacije posvećene promociji Evropske unije. Takođe bilo je zadovoljstvo nastupati pred energičnom publikom koja je zajedno sa mnom pjevala. Zaista jedno lijepo iskustvo, bilo je ovo prvo druženje, ali vjerujem da nije poslednje“, kazao je Isak Šabanović.

ISAK ODUŠEVIO KOLAŠINCE KONCERTOM POVODOM DANA EVROPE

Tokom koncerta članovi NVO MMNE su distribuirali promotivni i edukativni materijal, prigodne poklone i vidu majica, rokovnika, kačketa, čaša i slično.

Projekat „Evropski kutak“ realizuje NVO Multimedijal Montenegro, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“. Projekat sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mrežom, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska komisija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, a kofinansira ga Ministarstvo javne uprave.