FOTO STORY: EU DAN U MOJKOVCU

POGLEDAJTE FOTO ALBUM sa događaja posvećenog promociji EU koji smo organizovali u Mojkovcu. Na glavnom gradskom trgu Ljubomira Bakoča u Mojkovcu predstavljen projekat EU Kutak koji sprovodi NVO MMNE. Tokom promocije EU kutka postavljena su dva info-pulta na kojima je prezentovan kalendar aktivnosti i dijeljen je promotivni materijal.

FOTO STORY: EU DAN U MOJKOVCU

Na gradskom trgu instalirana je i pokretna izložba fotografija kroz koju je predstavljeno 30 projekata koje je EU finansirala u Crnoj Gori. Za građane Mojkovca organizovano je učešće u kvizu EU na dlanu. Učesnici sa najvećim brojem bodova osvojili su prigodne nagrade. Cjelokupan događaj pratio je i muzički događaj na otvorenom. Grupa Akustična terapija i mlada bjelopoljka Hana Mulić. Jedna od pobjednica konkursa Pjevaj za Evropu su se potrudili da kvalitetnim programom uljepšaju dan na glavnom gradskom trgu u Mojkovcu.

Promotivne pultove smo postavili kako bismo građanima proširili svijest o EU. Dali slobodu da nam se obrate kako bi povećali samu informisanost istih. Nadamo se da će se kroz današnju komunikaciju više građana Mojkovca zainteresovati i odlučiti da posjeti naš EU info kutak u Bijelom Polju. Ovakve aktivnosti smo organizovali u Bijelom Polju i Beranama. Na isti način planiramo da informišemo i građane Rožaja i Kolašina.

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE.

FOTO STORY: EU DAN U MOJKOVCU

Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža. U saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori