Finale prvog kviza „Koliko poznaješ EU“

Nakon kvalifikacija koje su trajale 15 dana, odabrano je 25 mladih sa sjevera Crne Gore koji su se plasirali u finale kviza „Koliko poznaješ EU“. Finale kviza održaće se u EU kutku u Bijelom Polju u petak 03. Decembra sa početkom u 12:00h. Svi učenici koji su se plasirali u finale dobiće simbolične poklone, a za 5 učesnika koji budu imali najveći broj bodova obezbjeđeni su vaučeri u vrijednosti od po 50 eura. Pozivamo sve zainteresovane roditelje, profesore i direktore škola da prisustvuju događaju, a poziv je otvoren i za sve zainteresovane medije.Vidimo se u petak u EU kutku u Bijelom Polju!Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju sprovodi NVO MMNE, u partnerstvu sa NVO Sjeverna Zemlja, a finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE. Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu

Nakon kvalifikacija koje su trajale 15 dana, odabrano je 25 mladih sa sjevera Crne Gore koji su se plasirali u finale kviza „Koliko poznaješ EU“.

Finale kviza održaće se u EU kutku u Bijelom Polju u petak 03. Decembra sa početkom u 12:00h.

Svi učenici koji su se plasirali u finale dobće simbolične poklone, a za 5 učesnika koji budu imali najveći broj bodova obezbjeđeni su vaučeri u vrijednosti od po 50 eura.

Pozivamo sve zainteresovane roditelje, profesore i direktore škola da prisustvuju događaju, a poziv je otvoren i za sve zainteresovane medije.

Vidimo se u petak u EU kutku u Bijelom Polju!

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju sprovodi NVO MMNE, u partnerstvu sa NVO Sjeverna Zemlja, a finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE. Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija.

Evropska unija u Crnoj Gori