FILM SMUGGLING HENDRIX OVOG PETKA EU KUTKU

FILM SMUGGLING HENDRIX OVOG PETKA EU KUTKU

Eu kutak veče evropske kinematografije ovog petka. Za sve ljubitelje EU kinemoatografije ovog petka  17.12.2021. u 17:00h u prostorijama EU kutka u Bijelom Polju (prostorije preko puta gradske Gasulhane) prikazaće se film „Smuggling Hendrix“. Film pripada žanru komedija. Piperides je osvojio glavnu nagradu na Tribekinom međunarodnom takmičenju za ovu divnu, šaljivu i inteligentnu komediju koja prikazuje kako se mijenjaju Hemdriksovi najbolji planovi, nakon što je uhvaćen između mafije i granične patrole, isprani muzičar Janis mora da odloži svoje planove da napusti Kipar kada njegov voljeni pas pobjegne preko zida i ode na Tursku stranu ostrva. Tada mu se raspliću planovi zbog njegove neizmjerne odanosti svom psu u filmu Krijumčarenje Hendriksa. Sve zainteresovane građane pozivamo da putem telefona 069-917-918 rezervišu svoje mjesto jer je broj mjesta ograničen. Očekujemo Vas!

FILM SMUGGLING HENDRIX OVOG PETKA EU KUTKU

Eu kutak veče evropske kinematografije u petak. Reprodukcija filma “Smuggling Hendrix” realizuje se u sklopu projekta „EU info kutak na sjeveru Crne Gore” koji realizuje NVO Multimedijal Montenego u saradnji sa NVO Sjeverna zemlja.

Cilj projekta je podizanje svijesti o postojanju aktivnosti i usluga EU info kutka u Bijelom Polju i uspostavljanje istog kao mjesta za dijalog i debate. Kao i razmjenu kulturnih, političkih i društvenih stavova među stručnjacima, akademcima, novinarima i mladima na različite teme od društvenog značaja. Projekat „EU info kutak na sjeveru Crne Gore“ u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE. Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO). U partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES). NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža. U saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija.

 Evropska unija u Crnoj Gori