Eu kutak veče evropske kinematografije u ponedjeljak

Eu kutak veče evropske kinematografije u ponedjeljak. Za sve ljubitelje EU kinemoatografije ovog ponedeljka 15.11. u 17:00h u prostorijama EU kutka u Bijelom Polju (prostorije preko puta gradske Gasulhane) prikazaće se Mađarski film „BAD POEMS“. Film pripada žanrovima komedija i drama. Mađarska drama je o muškarcu u 30-im godinama koji pokušava da preboli svoju najveću ljubav. „Bad Poems“ je jedan od magičnih filmova sa snagom da transformiše obično u izuzetno, vrlo lično u nešto univerzalno. Pokazuje subjektivan pogled na Mađarsku danas. Sve zainteresovane građane pozivamo da putem telefona 069-917-918 rezervišu svoje mjesto jer je broj mjesta ograničen. Očekujemo Vas!

Eu kutak veče evropske kinematografije u ponedjeljak. Reprodukcija filma “BAD POEMS ” realizuje se u sklopu projekta “EU info kutak na sjeveru Crne Gore” koji realizuje NVO Multimedijal Montenego u saradnji sa NVO Sjeverna zemlja.

Cilj projekta je podizanje svijesti o postojanju aktivnosti i usluga EU info kutka u Bijelom Polju i uspostavljanje istog kao mjesta za dijalog i debate, kao i razmjenu kulturnih, političkih i društvenih stavova među stručnjacima, akademcima, novinarima i mladima na različite teme od društvenog značaja. Projekat “EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE. Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija.