EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U MOJKOVCU

NVO MMNE u saradnji sa partnerima kroz projekat “EU info kutak na sjeveru Crne Gore. Danas od 12 do 14 časova organizuje informativno promotivnu aktivnost na gradskom trgu u Mojkovcu. Predstavlhrna će biti izložba fotografija na otvorenom. Mini koncert grupe “Akustična terapija“, na dva info pulta građanima biti predstavljen kalendar aktivnosti projekta i podjeljen promotivni materijal. Tokom događaja organizovan je i kviz “EU na dlanu” putem mobilne aplikacije, pobjednicima krviza obezbjeđene su prigodne nagrade.

EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U MOJKOVCU

Cilj aktivnosti je da građanima Mojkovca približimo proces euro-intergracija, povećamo informisanosti i utičemo na svijest šire javnosti o samoj Evropskoj Uniji, kao i o procesu pristupanja Crne Gore EU i pomoći EU Crnoj Gori.

Zvanično je u prostorijama NVO MMNE počeo sa radom EU info kutak. Mjesto za dijalog i debate, kao i razmjenu kulturnih, političkih i društvenih stavova među stručnjacima, akademcima, novinarima, civilnim društvom i mladima na različite teme od društvenog značaja.

Projekat EU info kutak na sjeveru Crne Gore realizuje NVO MMNE, u partnerstvu sa NVO Sjeverna zemlja. Podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M'BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO). Friedrich Ebert Stftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za istraživanje i zaštitu ptica (CZIP). Program finansira Evropska unija.

EU KUTAK NA GRADSKOM TRGU U MOJKOVCU