EDUKATIVNO – ZABAVNI PROGRAM ZA GRAĐANE KOLAŠINA

NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) u sklopu projekta EU kutak na gradskom trgu u Kolašinu organizovala je prigodnu edukativnu, kulturno-zabavnu akciju.

Projektni tim na gradskom trgu u Kolašinu predstavio je projekat EU Kutak, informisao građane o radu NVO MMNE.

Koordinatorka projekta, Ena Pušija, saopštila je da kroz ove aktivnosti Tim za Evropu informiše građane i građanke o aktivnsotima EU Kutka koji se nalazi u Bijelom Polju. Ona je istakla da su vrata EU kutka otvorena za sve koji su zainteresovani da prisustvuju događajima koji će se realizovati u narednom periodu.

Pored promotivnog materijala koji je distribuiran građanima organizovan je kviz “Koliko poznaješ EU” nakon kojeg su učesnici kviza dobijali prigodne nagrade, takođe predstavljena je izložba fotografija na otvorenom I muzički program koji je upriličila muzička grupa “Akustična teralija” na čelu sa vokalnom solistkinjom Hanom Mulić.

Projekat „ EU info kutak na sjeveru Crne Gore” u Bijelom Polju finansijski je podržan kroz javni poziv OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE.

Projekat OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori.

https://fb.watch/jeB5cjMDlF/