Boban Obradović- sportski novinar

Boban Obradović- sportski novinar

Pokušavamo svi, već evo godiinama da dovedemo to na nekako na neki normalni nivo. Ipak mediji, posebno sa sjevera države daju najveći doprinos, u svojim mogućnostima, koje su nažalost male. Nijesu tretirani kao mediji, konkretno da kažem iz Podgorice ili juga države. Zašto se to dešava, bezbroj je pitanja na koje treba odgovor dati.

Lično, za mene je to uvreda što nisu danas došli, bilo ko od njih, da čuju probleme sa kojima se suočavaju ovi fantastični ljudi, ljudi koji daju sebe za ovaj posao, koji nažalost nema budućnost kako vidim, jer sve je više mladih nezainteresovano za taj posao, upravo iz razloga jer vdie nepravdu koja se pravi u ovom poslu.

Projekat „Evropski kutak“ realizuje NVO Multimedijal Montenegro, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“. Projekat sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mrežom, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska komisija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, a kofinansira ga Ministarstvo javne uprave.Evropska unija u Crnoj Gori.